Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in mijn visie en werkwijze als ontwerper en ondernemer. Ik werk aan ecologische duurzaamheid door bewuste keuzes te maken voor mens en milieu en zet in op sociale duurzaamheid door blijvende verbindingen te creëren.

Design thinking

Design is voor mij een way of thinking: een middel om nieuwe verbindingen tot stand te brengen en op innovatieve wijze in te spelen op actuele thema’s. Met design vertaal ik samen met mijn opdrachtgevers ideeën naar tastbare resultaten.

Lokaliteit

Lokale verankering van mijn projecten zorgt voor sterke en duurzame verbindingen, doordat lokale waardes en dynamiek een eigen plek krijgen in het project. Het resultaat is een gevoel van gedeeld eigenaarschap en verbindingen tussen mens en omgeving.

Procesgericht

Een betrokken en participatief proces is voor mij een must in ieder project. Het proces zelf zorgt vaak al voor een groot deel van de gewenste gedragsverandering en maakt het eindresultaat van een project gedragen en gedeeld.

Samenwerken – meisjes van eindhoven

Als zelfstandig ondernemer ben ik trots lid van de coöperatie meisjes van eindhoven. Samen werken we in De Pastorie aan de Hoogstraat in Eindhoven. De vrouwen achter de meisjes van eindhoven bundelen hun krachten en hebben gezamenlijk verstand van communicatie, creativiteit en maatschappelijke meerwaarde. Bij de meisjes van eindhoven staat samenwerking voorop, dat kan op het gebied van kunst & cultuur, op wijkniveau, of juist in de (zakelijke) dienstverlening of bouwwereld. Met de meisjes van eindhoven maken we het verschil, met precies de juiste mensen (meisjes) op de juiste plek. Ben je nieuwsgierig geworden naar de meisjes en onze gezamenlijke projecten? Neem een kijkje op onze website!

www.meisjesvaneindhoven.nl